Kozlov po operácii krčnej chrbtice, jeho stav je stabilizovaný

15.05.2009 Prešov

Prešov 15. mája (TASR) - Slovenského hádzanárskeho reprezentanta Radoslava Kozlova z Prešova našli vo štvrtok ráno ťažko zraneného ležať pri domu, kde býva.
Dvadsaťšesťročného krídelníka slovenského majstra hospitalizovali v miestnej nemocnici, kde sa podrobil operácii.
Kozlov mal poranenú hlavu a odreniny. Okamžite privolali Záchrannú službu, ktorá ho previezla do nemocnice. Média začali špekulovať o verzii samovraždy, či napadnutí. "Polícia preveruje okolnosti, ako ku skutku došlo. Keďže nie sú žiadni svedkovia prípadu, vyšetrovateľ musí počkať, kým poškodený nebude schopný výpovede, aby sám vniesol do prípadu jasno, " povedal pre TASR Daniel Džobanik, hovorca Krajského riaditeľstva PZ SR v Prešove.
Podľa slov hovorkyne Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove Drahoslavy Skopárovej, prekonal Kozlov zložitú operáciu krčnej chrbtice, ktorá trvala štyri hodiny. "Pacient je momentálne mimo ohrozenia života. Operácia dopadla dobre. Je pri vedomí a komunikuje so zdravotníckym personálom. Momentálne je ešte hospitalizovaný na ARO, ak však nenastanú komplikácie bude na budúci týždeň prevezený na oddelenie traumatológie, " dodala Skopárová. Na otázku TASR, či môže potvrdiť verziu o zbití hádzanára povedala, že veľmi pravdepodobne k zraneniu došlo pri páde.
 

Vyberte región